زمان تهیه و پخت: 20 دقیقه
مواد لازم برای 4 نفر:
سینه مرغ دو نیم شده: 4 عدد، بدون استخوان
تخممرغ هم زده: یک عدد
آب یک عدد لیموی متوسط
آرد: یک پیمانه
سبزیجات خشک معطر: یک قاشق چایخوری
کره: یک قاشق غذاخوری
روغن زیتون: یک قاشق غذاخوری
آب مرغ: یک و نیم پیمانه
جعفری تازه: یک قاشق غذاخوری
نمک به مقدار لازم
طرز تهیه:
• درون یک کاسه، نصف آب لیمو را به تخممرغ همزده اضافه کرده، با هم مخلوط کنید.
• در کاسهای دیگر آرد و سبزیجات معطر را با هم مخلوط کنید.
• سینههای مرغ را ابتدا درون آرد، سپس درون مخلوط تخممرغ و دوباره در آرد بغلطانید.
• هر طرف سینههای مرغ را درون کره و روغن زیتون به مدت 4- 3 دقیقه سرخ کرده تا طلایی رنگ شوند.
• آب مرغ و بقیه آب لیمو را به تابه اضافه کنید و درب تابه را گذاشته، بگذارید محتوای درون آن به مدت 8- 6 دقیقه آرام بجوشد.
• قبل از این که تابه را از روی حرارت بردارید جعفری را به آن اضافه کرده و مقدار نمک غذا را نیز تنظیم کنید.